×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : شنبه, ۲۲ آذر , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Saturday, 13 December , 2025
ایران، پرچمدار احیای دین پیامبر (ص)

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تنکابن ۲۴ به نقل از «بلاغ» حسام‌العماد از برترین مبلغان شیعی جهان اسلام در سومین شب جشنواره حیات فاطمی در مصلای قدس آمل، با اشاره به کامل‌بودن قرآن به عنوان کتاب هدایت بشر، اظهار داشت: ایران از کشورهای برجسته جهان اسلام است که پرچم اسلام را برافراشت و به احیای دین پیامبر(ص) همت گماشت.

وی با اشاره به تاریخ کهن آمل و جایگاه آن به عنوان ملجأ حضرت ناصرالحق اطروش، تصریح کرد: مردم ایران، قوم شریف، متدین و پاکدامنی هستند که جایگزین قریشی‌ها شدند.

این مبلغ یمنی با اشاره به فرازونشیب‌های تاریخ ادیان پس از پیامبران، خاطرنشان کرد: متأسفانه پس از پیامبر اسلام(ص) و در زمان امام علی(ع) نیز خیانت‌هایی رخ داد و ایشان خانه‌نشین شد؛ همان‌گونه که در تاریخ اقوام پیامبرانی چون صالح، نوح و موسی شاهد بودیم.

العماد با تأکید بر اینکه «کار خداوند هیچ‌گاه زمین نمی‌ماند» – به تعبیر رهبر معظم انقلاب – افزود: کسانی که در طول تاریخ به اهل بیت(ع) و اسلام پشت کردند، به بیراهه و ظلمت افتادند.

وی با اشاره به وجود محبت و عشق در میان مردم ایران، تأکید کرد: باید بیش از گذشته، سیره فاطمی و علوی برای نجات بشریت در عالم اسلام و جهان کنونی حاکم شود تا ظلمت و تیرگی کنار رفته و همه زیر سایه پرچم اسلام، با اتحاد و همبستگی برای رشد و تعالی تلاش کنند.

العماد در پایان گفت: باید حکمت خداوند و پیامبر(ص) را فهمید و سیره علوی و فاطمی را در زندگی اجتماعی، دنیوی و اخروی حاکم کرد.

انتهای خبر/

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.