×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Wednesday, 28 January , 2026
💢ادعای مربی بی‌لیاقت تیم امید

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تنکابن ۲۴ به نقل از بصیرت ، «مردم کشورم حتی نمی‌توانند اعتراض کنند». این را امید روانخواه، سرمربی تیم ملی امید در نشست خبری پس از حذف تیم امید ایران در مرحلۀ گروهی جام ملت‌های آسیا عنوان کرد.

روانخواه این صحبت‌ها را درحالی انجام داد که قاعدتاً باید دربارۀ علت نتایج تیم ملی امید در این رقابت‌ها و قعرنشینی در گروه پایین‌تر از ازبکستان، کره‌جنوبی و لبنان توضیح می‌داد.

اینکه چطور تیم امید با این ترکیب نتوانست حتی یک‌بار دروازۀ حریفان را باز کند و با جمعی از بهترین جوانان ناکام مانده.

بااین‌حال او که از ابتدا انتخابش به‌عنوان سرمربی تیم امید به روابط سیاسی خاصش نسبت داده می‌شد، احتمالاً با علم بر اینکه پس از این نتایج کنار گذاشته می‌شود، تصمیم گرفت در فراری روبه‌جلو دربارۀ ناآرامی‌ها صحبت کند.

او از بازی اول فرصت داشت در این باره حرف بزند اما حرف‌هایش را موکول به زمان شکست و حذف تیمش کرد. او پس از این مسابقات نیز به‌همراه تیم ملی به تهران بازنگشت و برای دیدار با خانواده‌اش راهی بلژیک شد.

انتهای خبر/

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.