×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : پنج شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Thursday, 27 November , 2025
«سمت نگاه تو»؛ پلی شاعرانه میان دفاع مقدس و طبیعت شمال

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تنکابن ۲۴حمزه ابوالحسنی، چهره آشکار ادبیات تنکابن و مسئول انجمن ادبی سلمان هراتی، پس از سال‌ها تدریس و تربیت شاگردان فراوان، نخستین مجموعه مستقل شعر خود را با عنوان «سمت نگاه تو» روانه بازار کتاب کرد.

این مجموعه که از سوی انتشارات «واش» در ۵۰۰ نسخه و با قیمت ۷۰ هزار تومان منتشر شده، در سه بخش مجزا تنظیم شده است. بخش نخست به غزل‌هایی با عناوینی چون «بلوغ کال»، «سمت تماشا» و «شمشاد» اختصاص دارد. بخش دوم، چهارپاره‌هایی مانند «نشانی سرخ» و «نفس‌تنگی» را در بر می‌گیرد و بخش پایانی نیز به مثنوی‌هایی از جمله «حسن ختام» و «تردید» می‌پردازد.

اشعار این دفتر، خاستگاهی اجتماعی دارند و موضوع دفاع مقدس در آن‌ها پررنگ است. با این حال، زندگی شاعر در جغرافیای شمال ایران، باعث شده تا طبیعت بکر دریا و جنگل به عاملی قدرتمند در اشعار بدل شود و به کل اثر، رنگ و بویی محلی و بومی ببخشد. این ترکیب، «سمت نگاه تو» را به پلی میان چند تجربه شاعرانه مهم تبدیل کرده است.

بر اساس این گزارش، ابوالحسنی در حال حاضر مجموعه دیگری از سروده‌های خود را نیز برای انتشار آماده کرده است؛ خبری که نویدبخش حضور مستمر او در عرصه شعر و ادبیات است.

انتشار «سمت نگاه تو» را می‌توان سرآغاز فصل جدیدی در کارنامه ادبی این شاعر و همچنین فرصتی مغتنم برای معرفی و گسترش هرچه بیشتر ادبیات بومی مازندران در سطح کشور ارزیابی کرد.

انتهای خبر/

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.