تحول آموزشی در تنکابن؛ پروژه مهر، عدالت آموزشی و توسعه فضاهای آموزشی در دستور کار
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تنکابن ۲۴، کلبادی‌نژاد با اشاره به اجرای پروژه مهر، هدف اصلی را حضور بی‌وقفه معلمان در کلاس‌ها از روز نخست مهرماه عنوان کرد. وی افزود: با رصد دقیق نیروی انسانی، هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد ماند و روش‌های نوین تدریس در مدارس تراز اجرا می‌شود.

مدیرکل از اختصاص ۵۰ میلیارد تومان ملی برای تجهیز هنرستان‌ها و ۱۰ میلیارد تومان استانی برای تقویت مقاطع ابتدایی و متوسطه خبر داد. این منابع به‌طور ویژه به بهبود تجهیزات آموزشی و احداث مدارس جدید اختصاص یافته است. وی همچنین با اشاره به فرسودگی زودهنگام مدارس مازندران به‌دلیل رطوبت بالا، بر بهره‌گیری از ظرفیت خیران و بخش غیردولتی تأکید کرد .

کلبادی‌نژاد با اشاره به قرارگیری مازندران در جمع پنج استان برتر کشور در اجرای برنامه‌های آموزشی، همکاری دستگاه‌های اجرایی و شورای آموزش و پرورش را کلید این موفقیت خواند .

شکوهی، آموزش و پرورش را مهم‌ترین دستگاه شهرستان دانست و خواستار تمرکز بر تقویت نشاط دانش‌آموزی پس از آسیب‌های روانی و تحصیلی دوره کرونا شد. وی برگزاری جشنواره‌های دانش‌آموزی و مسابقات فرهنگی را راهبرد اصلی این حوزه عنوان کرد .

فرماندار با اشاره به توفیقات بانوان در پست‌های مدیریتی، تأکید کرد:در هرجا مسئولیت را به بانوان سپردیم، نتایج چشمگیر بود. وی از آموزش و پرورش خواست سهم مدیریتی بانوان را افزایش دهد .

شکوهی بر ضرورت آموزش مهارت‌های فردی و اجتماعی به دانش‌آموزان و خانواده‌ها تأکید و پیشنهاد داد با همکاری نیروی انتظامی، دوره‌های مشترک والدین و مدارس برگزار شود .

گلیج در گزارش عملکرد ۱۵ ماهه خود، به افزایش ۸۰ میلیارد ریالی درآمدهای اختصاصی از محل اجاره فضاهای آموزشی و درمانگاه‌ها اشاره کرد. وی همچنین رشد شاخص‌های آموزشی را مثبت ارزیابی و اعلام کرد: میانگین نمرات دانش‌آموزان تنکابن در برخی مقاطع از متوسط کشوری بالاتر بود.

وی از احداث چهار مدرسه جدید با مشارکت خیران خبر داد که دو مورد به بهره‌برداری رسیده و دو مورد دیگر تا مهر ۱۴۰۴ آماده می‌شوند. گلیج این پروژه‌ها را گامی در راستای تحقق عدالت آموزشی دانست .

تحت مدیریت وی، یک دانش‌آموز تنکابنی رتبه اول جشنواره خوارزمی و دو معلم عنوان معلم نمونه ملی را کسب کردند .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

صالحی، عدالت آموزشی را محور اصلی برنامه‌های خود خواند و تحقق آن را نیازمند پایبندی به سند تحول بنیادین و سیاست‌های اخلاقی مقام معظم رهبری دانست. وی تأکید کرد: تربیت دانش‌آموز تراز، مأموریت اصلی ماست.

رئیس جدید بر استفاده از تجربیات معلمان بازنشسته و پیشکسوت، همکاری شورای آموزش و پرورش شهرستان با محوریت فرماندار، و تعامل با نماینده مجلس تأکید کرد. وی گفت: بسیاری از پیشکسوتان، استاد بنده بوده‌اند و از ظرفیت بی‌بدیل آن‌ها بهره می‌بریم.

صالحی با اشاره به ۳۰ سال سابقه خدمت خود، ابراز امیدواری کرد با اجرای برنامه هفتم توسعه و همکاری دستگاه‌ها، شاهد «پیشرفت چشمگیر» آموزش و پرورش تنکابن باشد .

انتهای خبر/

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.