×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : یکشنبه, ۲۳ فروردین , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Sunday, 12 April , 2026
امام جمعه تنکابن: خروج دائمی آمریکا از منطقه و امنیت لبنان، مهمترین شروط ۱۰ گانه ایران برای آتش‌بس

به گزارش پایگاه خبری تنکابن۲۴، به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تنکابن ۲۴، حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی هدایتی، امام جمعه تنکابن، امروز (۲۱ فروردین ۱۴۰۵) در خطبه‌های نماز جمعه این شهر با تشریح مهمترین شروط ده‌گانه جمهوری اسلامی ایران برای برقراری آتش‌بس در منطقه، بر خروج کامل و دائمی آمریکا، تأمین امنیت لبنان و حزب‌الله و خارج کردن نام این جنبش از فهرست گروه‌های به‌اصطلاح تروریستی تأکید کرد.

وی با اشاره به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به لبنان و ترور چند تن از فرماندهان حزب‌الله، این اقدام را «نقض آشکار یکی از شروط مهم ایران برای آتش‌بس» خواند و گفت: ایران و حزب‌الله دو عنصر جداناپذیر از یکدیگرند. در صورت تکرار پیمان‌شکنی دشمن صهیونیستی و آمریکای جنایتکار و نپذیرفتن شروط کشورمان در مذاکرات اسلام‌آباد، تنگه هرمز بار دیگر بسته خواهد شد و «جنگ رمضان» از سر گرفته می‌شود.

امام جمعه تنکابن با ابراز اطمینان از پیگیری جدی این خواسته‌ها توسط تیم مذاکره‌کننده کشورمان در پاکستان، ریاست دکتر محمدباقر قالیباف بر این تیم را نشانه توجه مقام معظم رهبری به بهره‌گیری از نیروهای با تجربه برای جلوگیری از عهدشکنی مجدد آمریکایی‌ها ارزیابی کرد.

وی با یادآوری «تجربیات تلخ از نقض آتش‌بس در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه»، تأکید کرد که دستگاه دیپلماسی این بار با رویکردی بدبینانه پای میز مذاکره می‌رود، زیرا با دشمنی حیله‌گر روبروست. هدایتی همچنین از مردم تنکابن خواست تا در مدت دو هفته مذاکرات آتش‌بس، همچون ۴۰ شب گذشته با حضور شبانه در خیابان‌ها از میدان خارج نشوند.

خطیب جمعه تنکابن در ادامه با استناد به «اذعان کارشناسان نظامی دنیا»، ایران را پیروز «جنگ رمضان» خواند و ادعا کرد: از روزهای نخست جنگ، آمریکایی‌ها با پی بردن به قدرت موشکی ایران در پی آتش‌بس بودند تا اینکه پس از چهل روز، نگرانی استکبار جهانی از به‌کارگیری موشک‌های قاره‌پیمای ایران، ترامپ را وادار به پذیرش شروط ده‌گانه تهران کرد.

وی وتوی قطعنامه پیشنهادی بحرین در شورای امنیت درباره فشار برای بازگشایی تنگه هرمز را «پیروزی بزرگ» دانست و ابراز امیدواری کرد که «جزیره کوچک بحرین در آینده نزدیک به عنوان یکی از استان‌های جنوبی به ایران بازگردانده شود».

هدایتی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ثبت‌نام بیش از ۱۸ میلیون نفر در «پویش جانفدا»، این استقبال را برای دشمنان «وحشت‌آور» خواند و از جاماندگان خواست به این حرکت ملی بپیوندند. وی همچنین محورهای پیام مقام معظم رهبری (حضرت آیت‌الله العظمی آقا سید مجتبی حسینی خامنه‌ای) به مناسبت اربعین شهادت پدر بزرگوارشان را مایه آرامش دلها و شادمانی مردم دانست.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.