تولید ۱۴هزار تُن شیر در دامداری‌های تنکابن

شناسه خبر: OTU1NjU /

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن از تولید ۱۴هزار تُن شیر خام در دامداری‌های این شهرستان خبر داد.

به گزارش تنکابن24، ابراهیم کاویانی گفت: در راستای تأمین پروتئین مورد نیاز جامعه سال گذشته ۱۴هزار تُن شیر خام در دامداری‌های شهرستان تنکابن تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

 
وی تصریح کرد: ۷۰درصد تولیدات شیر این شهرستان در واحد‌های صنعتی تولید می‌شود که سبب بهداشت بیشتر، کاهش بار میکروبی و بازارپسندی آن شده است.
 
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن خاطر نشان کرد: شیر مناسب‌ترین و متعادل‌ترین ترکیبات را دارد و تنها ماده شناخته‌شده در طبیعت است که می‌تواند تمام نیاز‌های بدن شامل رشد، تأمین انرژی، ساخت و ترمیم بافت‌ها را برطرف سازد.
 
کاویانی افزود: دامداری در کنار کشاورزی یکی از مشاغل اصلی مردم این شهرستان به حساب می‌آید و اقتصاد بسیاری از ساکنین روستا‌های بالادست بر پایه دامداری است و با این کار، سود بیشتری عاید کشاورزان شده و از مهاجرت آنان به سمت شهر‌ها و ایجاد اشتغال‌های کاذب جلوگیری می‌کند.

 

نظرات
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
مهمترین عناوین

کیمیا پویش