وی با اشاره به اینکه براساس این تفاهمنامه با محوریت استقرار الگوی بومگردی پایدار جهت بهبود معیشت جوامع محلی، همچنین در راستای حفاظت از تالاب میقان منعقد شده است، گفت: این پروژه در قالب برنامه مدیریت جامع تالاب نیز مورد توجه قرار گرفته است و در نهایت در پی توسعه گردشگری منطقه نیز هست.
کلاته با بیان اینکه روستای دهنمک به عنوان روستای پایلوت برای اجرای این پروژه انتخاب شده است، دلیل این انتخاب را این چنین عنوان کرد: مردم دهنمک خود در این راستا تمایل و تعامل بیشتری داشتند در صورتی که به عنوان مثال اهالی روستای طرمزد با اجرای این پروژه مخالفند چراکه این طرح را عامل افزایش تردد و بروز مشکلاتی برای روستا میدانند.
وی تصریح کرد: در این راستا روستای دهنمک برای اجرای این طرح به صورت پایلوت انتخاب شد و سپس یکی دو خانه قدیمی به عنوان محلی برای اسکان گردشگران در نظر گرفته شد تا با هدف حفاظت از تالاب میقان جهت بهرهبرداری خردمندانه، توسعه گردشگری پایدار با مشارکت مردم در منطقه صورت گیرد.
معاون فنی محیط زیست استان با بیان اینکه این پروژه در شش مرحله عملیاتی خواهد شد و هنوز به صورت کامل اجرایی نشده است، گفت: با توجه به تجارب قبلی پیشبینی شده است که طرح با محوریت مردم بومی و حواشی تالاب به انجام برسد تا بتوانند از مزایا و محاسن اجرای این طرح بهرهمند شوند.
کلاته با تاکید بر اینکه هدف اصلی ما مدیریت مشارکت مردم است که با تحقق این طرح عملیاتی خواهد شد، گفت: در حال حاضر تفاهمنامه منعقد شده است و در حال بررسی روستا و الزامات اجرای طرح هستیم و به همراه طرفین تفاهمنامه ارزیابی در حال انجام است و هنوز به صورت کامل استارت اجرایی زده نشده است.
انتهای پیام