
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تنکابن ۲۴،امیر رهبر در خصوص تقسیمبندی رزمندگان و بازنشستگان ایثارگر در قانون برنامه پنج ساله ششم که به برنامه هفتم نیز تعمیم داده شده، توضیحاتی ارائه داد.
وی گفت: رزمندگان به سه گروه تقسیم شدهاند. گروه اول، رزمندگان با حداقل ۶ ماه سابقه حضور در جبهه هستند که امتیازاتِ آنها عبارت است از:
۱- برخورداری از حقوق و مزایای پست سازمانی سابق
۲- تامین معیشت رزمندگان فاقد شغل یا درآمد
۳- برخورداری از تسهیلات رفاهی، معیشتی، بهداشتی، درمانی و فرهنگی.
وی ادامه داد: این گروه از رزمندگان برابر ماده ۸۸ همان قانون از امتیازاتِ دیگری نیز برخوردارند:
۱- تامین و پرداخت یا معافیت حداقل ۳۰ درصد هزینه شهریه تحصیل در دانشگاه
۲- بهرهمندی رایگان از خدمات مراکز
فرهنگی عمومی و ناوگان حمل و نقل شهری
۳-معافیت از پرداخت هزینه دفن در آرامستانهای تحت نظارت شهرداریها، دهیاریها و اداره اوقاف و امور خیریه
۴- بهرهمندی از انشعاب رایگان آب، فاضلاب، برق و گاز برای یک بار در یک واحد مسکونی.
رهبر در رابطه با گروه دوم گفت: گروه دوم رزمندگان با حداقل ۱۲ ماه سابقه حضور در جبهه هستند. این گروه از رزمندگان علاوه بر امتیازاتی که در گروه اول پیشبینی شده از امتیازات زیر نیز برخوردارند:
۱- برخورداری فرزندان از سهمیه در آزمونهای خاص
۲- سهمیه صدور جواز دفاتر خدمات قضایی و الکترونیک
۳- برخورداری از معافیت یک فرزند از خدمت نظام وظیفه
۴- برخورداری از مزایای دو صندوق بازنشستگی که مطابق بند «ح» ماده ۸۸ قانون برنامه ششم توسعه در صورتی که دریافتی رزمندگان با حداقل ۱۲ ماه سابقه حضور در جبهه مشمول صندوق تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی دیگری گردد.
رهبر در تعریف گروه سوم گفت: گروه سوم، رزمندگان با حداقل ۲۴ ماه سابقه حضور در جبهه هستند. این گروه از رزمندگان علاوه بر برخورداری از حقوق و امتیازاتی که در گروههای اول و دوم پیشبینی شد از امتیازات ماده ۳۷ قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران نیز برخوردار هستند.
این فعال بازنشسته خاطرنشان کرد: این ماده که در فصل مربوط به معیشت و رفاه قرار دارد، در خصوص نحوه و چگونگی پرداخت کسورات بازنشستگی سهم اسراء، آزادگان و جانبازان شاغل و حالت اشتغال از سوی دستگاههای مربوط است.
انتهای خبر/
منبع: ایلنا