×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۲۲ اسفند , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Wednesday, 12 March , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
همایش تجلیل از خانواده‌های شهدای پاسدار، جانبازان و بازنشستگان در تنکابن

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی« تنکابن ۲۴»،در نهمین روز دهه مبارک فجر (۸ فوریه ۲۰۲۵)، مراسمی با شکوه در مجتمع حبیب بن مظاهر تنکابن برگزار شد تا از خانواده‌های معظم شهدای پاسدار، جانبازان پاسدار و بازنشستگان تجلیل به عمل آید. این رویداد با حضور گسترده مسئولان شهرستانی، نظامی و خانواده‌های ایثارگران همراه بود و نقشی نمادین در زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت ایفا کرد.

امام جمعه‌های شهرستان تنکابن و بخش نشتا، فرماندار ویژه تنکابن (دکتر حکمت داجلری)، فرمانده سپاه تنکابن (سرهنگ پاسدار دکتر سیدموسی حسین‌نژاد)، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه، روسای ادارات، بخشداران، شوراهای شهر و روستا، و بسیجیان در این مراسم حضور داشتند.

برای اولین بار در تاریخ تنکابن، از ۵۴ خانواده شهید پاسدار به‌صورت ویژه تقدیر شد. این اقدام به عنوان گامی مهم در راستای پاسداشت میراث شهدا و تقویت روحیه ایثارگری در جامعه عنوان گردید.

در این آیین، از ۲ فرمانده بازنشسته سپاه که در دوران دفاع مقدس نقش آفرینی کرده‌اند، همراه با پاسداران فعال در دستگاه‌های اجرایی و جمعی از پیشکسوتان عرصه ایثار و شهادت نیز تجلیل شد.

سرهنگ حسین‌نژاد ضمن گرامیداشت اعیاد شعبانیه عظمت خانواده‌های شهدا را فراتر از تقدیرهای نمادین دانست و خواستار توجه مستمر به این قشر شد. وی همچنین اعلام کرد: «تجلیل از ایثارگران نه تنها وظیفه‌ای اخلاقی، بلکه ضرورتی برای ترویج فرهنگ مقاومت است».

پدر ادامه فرماندار تنکابن به عنوان سخنران این مراسم بر نقش بی‌بدیل سپاه پاسداران در حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و حاکمیت سیاسی تاکید کرد. وی همچنین با اشاره به رشادت‌های سپاه در هشت سال دفاع مقدس، افزود: «سپاه با تکیه بر مردم، بسیج را شکل داد و این همکاری، الگویی ارزشمند برای نسل‌های آینده است».

این مراسم با هدف زنده نگه داشتن یاد شهدا و انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جوان طراحی شد و حضور گسترده مردم و مسئولان نشان‌دهنده اتحاد ملی در پاسداشت مقام شامخ شهدا و ایثارگران بود.

لازم به ذکر است براساس آمارهای پیشین، استان مازندران در دوران دفاع مقدس بیش از ۱۴,۵۰۰ شهید تقدیم کرده است که ۲,۱۶۹ تن از آنان متعلق به سپاه بوده‌اند.

انتهای خبر/

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.