×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Sunday, 27 April , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 2 خبر
شهادت ارثی از امام حسین (ع)

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تنکابن ۲۴ به نقل از خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ»شهید «علی پوریانی مهدیرجی» فرزند حاج محمد در سال ۱۳۵۰ در روستای مهدیرجه از توابع شهرستان گلوگاه در یک خانواده مذهبی دیده به جهان گشود؛

این جوان بسیجی در ۶ اردیبهشت ۱۳۶۶ در منطقه ماووت عراق به فیض عظیم شهادت نائل آمد.

مشخصات فردی

نام: علی

نام خانوادگی: پوریانی مهدیرجی

نام پدر: حاج محمد

سن زمان شهادت: ۱۶ سال

وضیعت: مجرد

عضویت: بسیجی

فرازی از وصیت‌نامه شهید

اگر پرچمی از دست سرداری بیفتد سرداری دیگر آنرا بر می دارد و می تازد.

(امام خمینی)

شهادت ارثی است که از امام حسین به ما رسید چراکه او معلم شهادت بود او درس شهادت را به ما آموخت که انسانیت انسان در شهادت شکوفا می شود.به ما آموخت که مکتب نیاز به خون دارد و مکتب حفظ نمی شود مگر با نثار خون.که خون زنده کننده ی حق است.

ای راهنمای من!

تورا به معصومین و مقربین درگاهت قسم می دهم که مرا به مرگ طبیعی و سایر مرگها نمیران زیرا در تورات و انجیل و قرآن به ما وعده داده ای که شهادت بالاترین درجه ی انسانیت است پس ای خدا این وعده را در من تحقق ببخش.

خدایا بالاترین مرگها را نصیبم کن .آری شهید همانند شمعی است در جامعه ای که به بی تفاوتی و سستی پیش می رود و او با فروغ و درخشیدنش تاریکی و ظلمت را از جامعه می زدایدو جاده را برای رهروان راه حق و حقیقت روشن می کند.خود می سوزد و با سوختن خود به دیگران خدمت می کند.خدایا حالا که از راز دلم آگاه شدی شهادت در راهت را نصیبم کن.

پدر و مادر عزیزم !

آرزو داشتید که من در پیری عصای دست شما باشم اما چه کنم که اسلام نیاز به خون دارد و امام نیز به یاور.باید یاور امام شد و نهال سبز انقلاب را بارور کرد.این درست است که شما مرا دوست داشتید و من نیز هم .شما نور چشمان من بودید اما امام قلب من است .من بدون او حتی یک لحظه نمی توانستم زندگی کنم تا اینکه قلبم فدای او شود.

امت حزب الله !

همیشه یاور امام و روحانیت خط امام باشید و با روحانی نماهایی که می خواهند اسلام را ضربه بزنند سخت مبارزه کنیدتا اینکه ان شاالله روزی خون ما سیلی بشود و همه ی آنها را در خود غرق کند.

انتهای خبر/

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.