به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» ۱۳ رجب میلاد فخر عالم امکان؛ امیرالمومنین علی علیهالسلام است که با نام روز پدر نامگذاری شد؛ پدر همیشه برای فرزند نماد مقاومت و ایستادگی و شجاعت بود که آنها را همانند ستون یک خانه میدانیم.
پدران گذشته و پدران امروز با هم متفاوتند؛ سختکوشیها، تلاش، کار، تحصیلات، ازدواج و سبک زندگیها نیز متفاوت شد اما واژه پدر همچنان قدرتمند بر ذهن و قلب فرزندان حک ماند.
پدران دهه شصتی الگویی خاص از پدران خود دارند با سرزمینی از خاطرات و پُر اُمید که آن را امروز در برخورد با فرزندانشان میبینیم؛ نانآور خانهی کوچک خانم احمدنیا، یک همسر دهه شصتی بوده که تکیهگاه و اُمید او و فرزندانشان است.
بهمناسبت روز پدر به سراغ پدر دهه شصتی رفتیم که خوشبخت و پُر از انرژی با ۵ فرزندِ دختر و پسر در روستای آزادمونِ شهرستان محمودآباد زندگی میکنند.
عاشق فرزندانمان هستم
سیدمحمد احمدنیا پدری از نسل دهه شصت سال ۱۳۶۴ که مدام در صحبتهایش از زهرا خانم دختر بزرگش میگفت و داشتن فرزندان سالم را نعمت خداوند دانست.
این پدر دهه شصتی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» در مورد زندگی پُر از آرامش و لطف خداوند میگوید: سال ۸۶ با همسرم که متولد ۱۳۷۰ است، ازدواج کردیم و حاصل این عشق ۳ فرزند دختر و پسر و دوقلوهای پسرمان که تا یک ماه دیگر به دنیا میآیند، است.
احمدنیا با بیان اینکه نگاه من به زندگی متفاوت از نگاه بستگانم و دوستانم است، افزود: بینهایت علاقمند به بچه هستم و با توجه به تاکید مقام معظم رهبری که فرمودند «هرکس کوچکترین قدمی در راه جمعیت و فرزندآوری بردارد، شامل دعاهای نمازشب من میشود» امروز پدری خوشبخت هستم.
وی در مورد درآمد و شغلش عنوان داشت: کارمند ادارای نیستم و شغلم آزاد است؛ دغدغهای برای تامین مخارج خانواده خدا را شکر نیست چراکه معتقدم روزی هر فرزند را خدا میرساند و انرژی و نگاه خدا در این جمله را حس کردم.
حسِ زیبای پدر شدن
پدرم به تمام معنا پدر است؛ تا زمانی که این حسِ زیبا را تجربه نکرده بودم، مفهوم تکیهگاه به خوبی درک نشده بود اما امروز خودم پدر هستم و نگاه فرزندانم را به خوبی درک میکنم.
همیشه و هر روز با اُمید به خدا شروع بهکار کردم تا پاسی از شب به عشق دیدن فرزندانم سپری شود؛ دوست دارم بچهها در کنار موفقیت در درس مهارتهای زندگی، مسئولیتپذیری و کسب حلال را بیاموزند.
این پدر دهه شصتی با اشاره به اینکه جوانان امروز از داشتن فرزند و تامین آینده آنها ترسی نداشته باشند، گفت: در گذشته هر خانواده حداقل چهار فرزند داشت و ما خواهر و برادر داریم اما در زندگی مدرن امروز، ما امکان خاله، دایی، عمه و عمو شدن را از فرزندانمان دریغ کردیم.
احمدنیا ضمن تبریک ولادت امیرالمومنین و روز پدر، بیان کرد: حس زیبای پدر شدن با هیچ حسی در دنیا قابل مقایسه نیست؛ شیرینی پدر شدنم با داشتن زهراخانم اتفاقی جالب و بسیار لذتبخش بود.
وی ادامه داد: دوباره پدر شدنم به من حس جسارت و جنگیدن برای آرامششان را داد چراکه معتقدم بچه برکت زندگی پدر و مادر است و در حال حاضر من و همسرم بیصبرانه منتظر بهدنیا آمدن دو قلوها هستیم.
این پدر دهه شصتی خاطرنشان کرد: هر بچه یک گل و هر گل یک بویی دارد؛ همه بچهها عزیز هستند و حس شیرینی دارند، دو تا دختر و یه پسر دارم و با دوقلوها یک خانواده هفت نفره خواهیم شد.
الگوپذیری فرزندان
احمدنیا میگوید: همیشه دوست داشتم فرزندانم حسِ خاله و عمه، دایی و عمو شدن را تجربه کنند و با فرزند بیشتر به نظر من، تربیت در خانواده راحتتر است چراکه فرزندان الگوی همدیگر خواهند شد.
وی در مورد واکنش اطرافیان به تولد دوقلوها گفت: غیر از پدر و مادرهامون، بستگان نگاه خوبی به مجدد پدر شدنم نداشتند و مدام از مسائل مالی حرف زدند اما روزی هر فرزند را خدا میرساند و این را بارها در زندگی حس کردم.
این پدر دهه شصتی با بیان اینکه باز هم با تاکید مقام معظم رهبری در خصوص ترویج و تبلیغ فرزندآوری به جوانان امروز میگویم که موضوعات اقتصادی بخشی از زندگی است و نعمت داشتن فرزند را از خود و خانواده دریغ نکنید.
بیصبرانه در انتظار بهدنیا آمدن دوقلوها
احمدنیا درباره داشتن دوقلوها گفت: دو پسرم که تا یک ماه آینده به خانواده پنج نفره ما اضافه میشوند، نذر امام زمان (عج) هستند و امیدوارم که سالم و سلامت در آغوش ما قرار گیرند.
وی تاکید کرد: از روز اولی که ازدواج کردیم و اولین فرزندمان به دنیا آمد تا به امروز، رزق و روزیشان نیز در زندگیام جاری شده است بنابراین توصیهام به جوانانی که تازه ازدواج کردند این بوده که تک فرزندی را رواج ندهید و نعمت داشتن برادر یا خواهر را از فرزند خود دریغ نکنید.
این پدر دهه شصتی افزود: شبها با اشتیاق بسیار به سمت خانواده میروم و با وجود دلمشغولیهای زیاد در طول روز، همچنان عاشق شنیدن صدای فرزندانمان هستم.
احمدنیا در پایان خاطرنشان کرد: تمام سختیهای دیروز و امروز و فردا را به جان میخرم تا فرزندانم کمبود مادی نداشته باشند و دغدغه همیشگی من این است تا مسئولیتپذیری را به فرزندانم یاد بدهم.
انتهای خبر/