
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تنکابن ۲۴،همزمان با شب پربرکت میلاد امام رضا(ع)، مراسم گرامیداشت شهدای حماسه ساز خان طومان و شهدای مقاومت با حضور پرشور مردم و فرماندهان نظامی در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) شهرستان تنکابن برگزار شد. این آیین که در فضایی آمیخته از عطر ولایت و حماسه برگزار گردید، با سخنرانی سرهنگ حسین نژاد، فرمانده ناحیه مقاومت سپاه تنکابن، همراه بود. وی در ابتدای سخنانش، این همزمانی را «نمادی از پیوند ناگسستنی عشق به اهلبیت(ع) و ایستادگی در برابر ظلم» توصیف کرد.
سرهنگ حسین نژاد در بخشی از سخنان پرشور خود، با اشاره به لقب «رئوف» امام هشتم، تأکید کرد: «همانگونه که امام رضا(ع) با مهربانیِ بی پایانش دلهای شکسته را التیام بخشید، شهدای خان طومان نیز با ازخودگذشتگی، زخم های امت اسلامی را مرهم نهادند.» وی افزود: «امشب، خون پاک این شهیدان، زیر گنبد طلایی مشهدالرضا(ع) با نور ولایت عجین شده است.» این مراسم با پخش کلیپی نادر از عملیاتهای مقاومت به پایان رسید.
در حاشیه این مراسم، زائران با روشن کردن شمع های قرمز به شکل نام «رضا(ع)» و «خان طومان»، صحن مسجد را به نگارخانهای از حماسه و عرفان تبدیل کردند. شرکتکنندگان در گفتگو با خبرنگاران، این همزمانی را «پیامی الهی برای تجدید پیمان با آرمانهای شهدا» خواندند. همچنین، اهدای نشانهای افتخار به خانوادههای شهیدان و نوای همزمان «یا علی ابن موسی الرضا» و «سلام بر شهید»، فضایی به یادماندنی از این شب تاریخی رقم زد.
انتهای خبر/