رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار خانوادههای شهدای امنیت با بیان اینکه در مورد حرکت شرورانه دوشب پیش رژیم صهیونیستی، هم بزرگنمایی غلط است هم کوچکانگاری، فرمودند: باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد.
مهمترین بخش بیانات رهبر انقلاب به شرح زیر است:
در مورد حرکت شرورانه دوشب پیش رژیم صهیونیستی، هم بزرگنمایی غلط است هم کوچکانگاری/ باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد / قدرت و توانایی و ابتکار و اراده ملت ایران را باید به آنها بفهمانیم
مطلب دوم مربوط به این حرکت شرورانهای است که دو شب پیش اینجا انجام دادند. خب، یک غلطی کرد، خودشان هم البته بزرگنمایی میکنند. بزرگنمایی آنها غلط است اما توجه داشته باشید کوچکانگاری آن هم غلط است. اینکه ما بگوییم: «نه؛ چیزی نبود، اهمیتی نداشت» این هم غلط است.
بایستی خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد. اینها دچار خطای محاسباتیاند نسبت به ایران. اینها ایران را نمیشناسند، جوانان ایران را نمیشناسند، ملت ایران را نمیشناسند، قدرت و توانایی و ابتکار و اراده ملت ایران را هنوز درست نتوانستهاند بفهمند؛ این را ما باید به اینها بفهمانیم.
کیفیت کار را مسئولین ما باید تشخیص بدهند و درست بفهمند آنچه که صلاح این کشور و این ملت هست آن را انجام بدهند. [صهیونیستها] باید بدانند ملت ایران کیست، جوانان ایران چگونهاند، این فکر، این انگیزه، این رشادت، این آمادگی که امروز در ملت ایران وجود دارد، خود این امنیتساز است. این را بایستی حفظ کنیم.
کیفیت فهماندن قدرت و اراده ملت ایران به رژیم صهیونیستی را باید مسئولان تشخیص دهند و آنچه را که صلاح این ملت و کشور است انجام گیرد
در موضوع امنیت، حفظ امنیت روانی جامعه بسیار مهم است
ایجاد ترس و تردید در دلهای مردم، مردود است و قرآن در این زمینه صراحت دارد.
تصمیمسازان و تصمیمگیران درباره فضای مجازی باید به موضوع امنیت روانی جامعه توجه کنند
مسئولان کشور باید امنیت روانی مردم را حفظ کنند.
راه تامین امنیت قدرت است
ایران قوی است که میتواند از خود دفاع کند.
ارزش شهدای امنیت را از ارزش امنیت میشود فهمید/ اگر امنیت نباشد، اقتصاد و علم و پیشرفت و خانواده نیست
ارزش شهدای امنیت را از اهمیت و ارزش امنیّت میشود فهمید. قطعاً یکی از برترین نیازهای هر کشوری، هر جامعهای امنیت است. اگر امنیّت در جامعه نباشد، هیچ چیز نیست. نه اقتصاد هست، نه علم هست، نه پیشرفت هست، نه خانواده هست. امنیّت در واقع زیربنای همهی وسیلهها و راههای پیشرفت یک ملت و یک کشور است.
هر جا امنیت و حافظان امنیت نباشند، شرارت هست / «پاسدار امنیت» در مقابل انواع شرارتها از قتل و راهزنی و قاچاق تا شایعهپراکنی میایستد
هر جا امنیّت و حافظان امنیت نباشند؛ شرارت هست، این قاعدهی کلّی است.
یک نفر در مرز شرارت میکند، یکی در داخل خیابان شرارت میکند، یکی با راهزنی در خانه و مغازهی این و آن شرارت میکند، یکی با شایعهپراکنی شرارت میکند، یکی با ارتکاب قتل شرارت میکند، یکی با قاچاق مواد مخدر شرارت میکند، با قاچاق سلاح شرارت میکند، اینها همه شرارت است.
هر کسی در مقابل هر کدام از این شقوق و امثال اینها بایستد این عنوان حافظ امنیّت و پاسدار امنیّت بر او صادق است و این افتخار بزرگ شامل حال اوست.
بعضی تصور میکنند برای تأمین امنیت، نباید سراغ ابزارهای حساسکننده قدرتها مثل موشک با برد بالا برویم/ هر وقت از ابزار قدرت رویگردان شدیم، دشمن مسلط شد، مثل دوران قاجار و پهلوی و جنگهای جهانی اول و دوم
بعضیها در تحلیلهای گوناگون تصور میکنند اگر بخواهیم کشور در امنیّت باشد، بایستی سراغ ابزارهای حساسکنندهی قدرتها نرویم؛ مثلاً چه لزومی دارد حالا ما موشک با فلان برد را داشته باشیم که حساس بشوند، خیال میکنند اینجوری، این شکلی میتوانند امنیّت کشور را تأمین کنند یعنی درواقع اگر میخواهید کشور امن باشد، ضعیف باشید، ابزارهای قدرت را برای خودتان فراهم نکنید، بعضی اینجور فکر میکنند، اینجور قضاوت میکنند، این غلط است.
آن چیزی که امنیت را برای یک کشور حفظ میکند قدرت ملّی آن کشور است، قوی بودن آن کشور است، قوی بودن از همه جهت؛ قوی بودن در علم، قوی بودن در اقتصاد، قوی بودن در امکان دفاع، قوی بودن در تسلیحات، اینهاست که امنیّت کشور را حفظ میکند و تأمین میکند.
هر وقت ما بر اثر سوء سیاست زمامداران کشورمان، از رفتن به سمت ابزارهای قدرت رویگردان شدیم، دشمن بر ما مسلّط شد. در دوران قاجار، دوران پهلوی این مصیبت سر این ملت آمد. ملت را قوی نکردند؛ لذا شما میبینید در جنگ بینالملل اول و جنگ بینالملل دوم که هیچ کدام به ایران ارتباط نداشت، اعلام بیطرفی هم کردند، کشور ما اشغال شد. وقتی کشوری توانایی دفاع از خودش ندارد اینجور میشود دیگر. این گناه زمامداران نالایق، بعضی نالایق، بعضی خائن و وابستهی به این و آن، گناه نابخشودنی است که ملت را ضعیف بار بیاورند که نتواند از خودش دفاع کند طبعاً امنیّتش از بین خواهد رفت.
باید یک ائتلاف جهانی علیه رژیم خبیث صهیونیستی به وجود بیاید/ یک ائتلاف سیاسی و اقتصادی و اگر لازم شد ائتلاف نظامی
در قبال رژیم منحوس خبیث صهیونی یک کوتاهی بزرگی در دنیا دارد انجام میگیرد. دولتها، ملتها، به خصوص دولتها، مجامع جهانی مثل سازمان ملل و امثال اینها حقیقتاً دارند کوتاهی میکنند در مسئلهی مقابله با رژیم صهیونیستی.
این کاری که رژیم در غزّه کرد و میکند، در لبنان کرد و میکند، این از وحشیانهترین جنایات جنگی است. جنگ البته چیز سختی است بلاشک، منتها جنگ هم یک قواعدی دارد، یک قوانینی دارد، یک حدودی دارد. این جور نیست که وقتی کسی با کسی میجنگد، همهی این حدود را زیرپا لگد کند و له کند آن چنانی که این باند جنایتکار حاکم بر فلسطین اشغالی دارند میکنند.
دنیا باید در مقابل اینها بایستد، دولتها باید بایستند، دولتهای اسلامی بالخصوص باید بایستند. بحث بر سر این نیست که کمک بکنند یا نکنند، آن که جزو برترین محرّمات [است]، اندک کمکی به این رژیم جزو زشتترین و بزرگترین گناهان است. در این که شکی نیست، نه، باید در مقابلش بایستند که این جنایات را انجام ندهد. یک ائتلاف جهانی باید به وجود بیاید، ائتلاف سیاسی، ائتلاف اقتصادی، اگر لازم شد ائتلاف نظامی علیه رژیم خبیث صهیونیستی که وحشیانهترین جنایات جنگی را دارد امروز انجام میدهد.
هرچه به ذهن میرسد را نباید در فضای مجازی منتشر کرد / تأثیر برداشتها و تحلیلهای غلط بر روحیه مردم باید مورد توجه قرار گیرد
کسانی که با فضای مجازی ارتباط دارند به این نکات توجه کنند همهچیز را در فضای مجازی نبایستی منتشر کرد. هرچه به ذهن انسان میرسد. ملاحظه کنید اثرش چیست، ببینید روی فکر مردم، روی روحیهی مردم چه تأثیری میگذارد.
آن کسانی هم که دربارهی فضای مجازی که حالا مکرّر اسمش آورده میشود و بحث میشود و اینها میخواهند تصمیمسازی کنند و تصمیمگیری کنند به این بُعد قضیه توجه کنند، توجه کنند که چطور ممکن است در فضای مجازی یک تحلیل غلط، یک خبر غلط، یک برداشت غلط از یک مسئله مردم را دچار اضطراب کند، دچار تردید کند، دچار ترس کند.
مشروح بیانات رهبر انقلاب را در ادامه بخوانید:
رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از خانوادههای معزز شهیدان امنیت، این شهیدان را جزو برترین شهدای راه حق خواندند و با اشاره به اهمیت زیربنایی امنیت در همه امور جامعه و ابعاد مختلف زندگی مردم، تأکید کردند: فقط یک ایران قوی میتواند امنیت و پیشرفت کشور و ملت را تأمین و تضمین کند؛ بنابراین ایران باید روز بروز در همه ابعاد اقتصادی-علمی-سیاسی-دفاعی و مدیریتی قویتر شود.
حضرت آیتالله خامنهای همچنین با اشاره به اقدامات مستمر رژیم خبیث صهیونیستی در ارتکاب وحشیانهترین جنایات جنگی در غزه و لبنان، تشکیل یک «ائتلاف جهانی» علیه این رژیم پلید را خواستار شدند و با اشاره به حرکت شرورانه دو شب پیش رژیم صهیونیستی افزودند: در خصوص این غلطی که کردند، خودشان با اهداف خاص بزرگنمایی میکنند اما کوچکانگاری آن و اینکه بگوییم چیزی نبوده و اهمیتی نداشت هم غلط است.
رهبر انقلاب با تأکید بر ضرورت بهم خوردن محاسبات غلط رژیم صهیونیستی درباره ایران، گفتند: آنها درباره ایران دچار خطای محاسباتی هستند چرا که ایران و جوانان و ملت ایران را نمیشناسند و هنوز نتوانستهاند قدرت، توانایی، ابتکار و ارده ملت ایران را درست بفهمند که ما باید این را به آنها بفهمانیم.
حضرت آیتالله خامنهای تأکید کردند: البته کیفیت کار را باید مسئولان ما به درستی تشخیص و آنچه به صلاح این کشور و ملت است انجام دهند تا آنها بفهمند ملت ایران کیست و جوانان آن چگونهاند؟
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: این فکر، انگیزه، آمادگی و رشادتی که در ملت ایران وجود دارد، باید حفظ شود چرا که خود این عناصر، امنیتساز هستند.
ایشان در دیدار امروز با خانوادههای شهیدان امنیت، حق شهیدان امنیت و خانوادههای آنان را بر ملت، حقیقتاً توصیفناپذیر برشمردند و افزودند: امنیت زیربنای همه وسائل و راههای پیشرفت کشور و ملت است و ارزش حافظان جان برکف امنیت و شهیدان سرافراز این عرصه را در «نیروی انتظامی، بسیج، سپاه، ارتش و مجموعههای اطلاعاتی»، باید از اهمیت و ارزش بیبدیل امنیت درک کرد.
رهبر انقلاب با استناد به قرآن کریم، امنیت را نعمت عظیم الهی دانستند و با اشاره به حوزه بسیار وسیع فعالیت مدافعان امنیت کشور و جامعه، گفتند: هر جا امنیت و حافظان پرارزش آن نباشند، شرارت شکل میگیرد.
حضرت آیتالله خامنهای، شرارت در مرزها، درشهرها، راهزنی، سرقت، قاچاق سلاح، قاچاق مواد مخدر و شایعهپراکنی را از جمله نمونههای تلاش برای ایجاد ناامنی خواندند و افزودند: هرکسی در مقابل هرکدام از انواع شرارت بایستد، عنوان پرافتخار «پاسدار امنیت» شامل حال او خواهد بود.
رهبر انقلاب در تبیین عنصر اصلی و ضروری تأمین و حفظ امنیت گفتند: برخی در تحلیل و تصوری عجیب، خیال میکنند خودداری از تولید ابزارهای حساسکننده مستکبران از جمله موشک، میتواند برای ایران امنیت بیاورد اما این تفکر و تصور غلط در واقع به ملت و مسئولان میگوید کشور را ضعیف نگه دارید تا در امنیت باشید.
حضرت آیتالله خامنهای، قدرت ملی را تنها راه امن بودن ایران خواندند و افزودند: برای ایمنسازی کشور و جامعه و پیشرفت ایران باید از همه لحاظ اقتصادی، علمی، دفاعی، سیاسی و مدیریتی و دیگر ابعاد قوی باشیم و هر روز قویتر شویم.
ایشان، مصیبت اشغال ایران در دو جنگ جهانی اول و دوم را با وجود اعلام بیطرفی کشور، ناشی از سوء سیاستهای زمامداران نالایق یا خائن و وابسته دانستند و افزودند: آنها با رویگردانی از ابزارهای واقعی قدرت، ملت و کشور را به حقارتِ ضعف و ناتوانی در تأمین امنیت خود کشاندند.
رهبر انقلاب در تبیین نکتهای مهم در باب امنیت، به ضرورت امنیت روانی مردم پرداختند و گفتند: کسانیکه مردم را از جمله در فضای مجازی با برخی مطالب، شایعات یا تحلیلها و تفسیرهای غلط دچار تشویق و اضطراب و ترس و تردید میکنند، در تعبیر قرآنی «مُرجِفون» نامیده میشوند که پروردگار به پیامبر دستور میدهد اگر از این کار دست برنداشتند، آنها را مجازات کن.
حضرت آیتالله خامنهای اینگونه افراد را دچار تحلیلهای غلط یا غرضورزی خواندند و خطاب به کسانی که با فضای مجازی ارتباط دارند، تأکید کردند: هرچیزی را که به ذهن انسان میرسد نباید در فضای مجازی منتشر کرد، بلکه باید اثر آن را بر روحیه و احساسات و فکر مردم در نظر گرفت.
ایشان با اشاره به تکرار مکرر موضوع فضای مجازی در هفتهها و روزهای اخیر، گفتند: کسانیکه میخواهند درباره فضای مجازی تصمیمسازی یا تصمیمگیری کنند، باید توجه داشته باشند که یک خبر یا مطلب غلط چگونه مردم را دچار ترس و تردید میکند.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: مسئولان کشور همانگونه که درباره امنیت «مرزها و کوچه و خیابان و زندگی مردم» وظایف مهمی دارند، در زمینه حفظ امنیت روانی مردم نیز کاملاً مسئولند.
رهبر انقلاب با اشاره به استفاده بدخواهان کشورها و ملتها از ابزار جنگ نرم در کنار جنگ سخت گفتند: ناایمن کردن فضای روانی جامعه یکی از اجزاء این جنگ نرم است و همه دیدهاند که چگونه از فضای مجازی هم برای پیشبرد اهدافشان استفاده میکنند.
ایشان در پایان این بخش از سخنانشان خطاب به خانوادههای شهیدان امنیت گفتند: سربلند باشید و به شهیدان خود افتخار کنید چرا که اگر آنان و دیگر حافظان امنیت نبودند، مشکلات زیادی برای کشور و ملت بهوجود میآمد، بنابراین همه مردم نیز باید قدردان این شهیدان و خانوادههای آنان باشند.
حضرت آیتالله خامنهای در بخش دیگری از سخنانشان با اشاره به جنایات فجیع رژیم صهیونیستی در غزه از جمله شهادت ده هزار کودک و بیش از ده هزار زن که مصداق وحشیانهترین جنایات جنگی است، از کوتاهی بزرگ دولتها و مجامع جهانی همچون سازمان ملل در مقابله با اقدامات این رژیم در غزه و لبنان به شدت انتقاد کردند و گفتند: جنگ قواعد و قوانین و حدودی دارد و اینگونه نیست که در جنگها همه حدود زیر پا گذاشته شود اما باند جنایتکار حاکم بر سرزمینهای اشغالی همه حدود و قواعد را زیر پای خود له کرده است.
حضرت آیتالله خامنهای، ایستادگی دولتها و بخصوص دولتهای اسلامی در مقابل رژیم جنایتکار و تشکیل ائتلافی جهانی علیه این رژیم جلاد را ضروری دانستند و افزودند: ایستادگی به معنی قطع کمکهای اقتصادی نیست چرا که بدیهی است کمک به رژیم غاصب جزو زشتترین و بزرگترین گناهان است بلکه ایستادگی یعنی تشکیل یک ائتلاف جهانیِ سیاسی، اقتصادی و در صورت لزوم نظامی در مقابل رژیم خبیثی که وحشیانهترین جنایات جنگی را انجام میدهد.