
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تنکابن ۲۴ به نقل از خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» محمدمهدی اقبالپور در نشست خبری بهمناسب هفته بسیج سازندگی، از اجرای گسترده پروژههای عمرانی، اشتغالزایی و محرومیتزدایی در سراسر استان مازندران خبر داد و اظهار کرد: فعالیتهای عمرانی قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) در روستاها و مناطق کمبرخوردار استان با هدف رفع نیازهای اساسی مردم و تحقق عدالت اجتماعی در حال انجام است.
در حال حاضر ۲ هزار و ۵۵۰ پروژه مختلف توسط بسیج سازندگی استان در حال اجراست که طیف وسیعی از حوزههای زیرساختی، خدماتی، مسکن و اشتغال را شامل میشود.
وی با اشاره به اینکه در قالب قرارگاه اقتصاد مقاومتی، استراتژی منسجمی برای توانمندسازی روستاها و هدایت آنها به سمت اقتصاد پایدار و مولد در حال اجراست، تصریح کرد: هدف ما ایجاد چرخه کامل اقتصادی از تولید تا فروش و تثبیت اشتغال در مناطق روستایی است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا با اشاره به جزئیات پروژهها بیان کرد: در حوزه عمرانی و محرومیتزدایی، ۸۰ پروژه مهم شامل احداث راه روستایی، آبرسانی، لایروبی رودخانهها و مسکن محرومان در دستور کار قرار دارد و در کنار آن، ۷۸ پروژه آبرسانی و ۸۰ پروژه راهسازی به طول ۱۲۶ کیلومتر در حال اجراست.
اقبالپور ادامه داد: همچنین ۷۱ پروژه در بخش لایروبی و ساماندهی رودخانهها برای مقابله با خطرات ناشی از سیلاب و افزایش بهرهوری منابع آبی در دست اقدام است.
وی به اقدامات صورت گرفته در حوزه اشتغالزایی نیز اشاره کرد و گفت: امسال ۳۸۰ میلیارد تومان تسهیلات ویژه مشاغل خانگی پرداخت شده که منجر به ایجاد ۵۵۰ کارگاه خانگی در سطح استان شده است و این کارگاهها توانستهاند ۸۰ نوع شغل کلیدی و مورد نیاز را تحت پوشش قرار دهند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا افزود: آموزش و توانمندسازی، از ارکان اصلی در مسیر ایجاد اشتغال پایدار است. تاکنون بیش از ۳۰ هزار نفر تحت آموزشهای مهارتی، فنی و اقتصادی قرار گرفتهاند و در این راستا ۱۳ تفاهمنامه همکاری با دستگاههای اجرایی استان منعقد شده است.
اقبالپور همچنین از ساخت چهار هزار واحد مسکن محرومان در چهار سال اخیر خبر داد و گفت: علاوه بر این، ۷۰۰ واحد مسکونی دیگر نیز در حال ساخت است که بخشی از آنها تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد.
وی با اشاره به ظرفیت بالای گروههای جهادی در استان خاطرنشان کرد: بیش از ۴ هزار گروه جهادی فعال و مؤثر در استان فعالیت دارند و ۲۰۰ گروه جهادی واکنش سریع نیز برای ورود به بحرانها و مأموریتهای فوری ساماندهی شدهاند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا گفت: طی سه سال گذشته، بخش قابل توجهی از پروژههای عمرانی و خدماتی با مشارکت این گروهها به سرانجام رسیده است.
اقبالپور در ادامه افزود: در راستای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی، چهار دهکده اقتصاد مقاومتی در نقاط مختلف استان راهاندازی شده است که بهصورت پایلوت فعالیتهای زنجیرهای تولید، فرآوری و فروش را به اجرا میگذارند.
وی گفت: سال گذشته ۵۰۰ هزار نهال در قالب طرحهای زیستمحیطی و منابع طبیعی توسط بسیج در سطح استان غرس شد و امسال نیز ۵۰۰ هزار اصله نهال دیگر در ۵۰۰ هکتار زمین کاشته و این طرح از بهمن سال گذشته آغاز شده و تا پایان شهریور ادامه خواهد داشت.
رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا از راهاندازی فاز دوم آبرسانی استان با اعتبار ۱.۵ همت خبر داد و گفت: این طرح با هدف تأمین آب آشامیدنی روستاها و مناطق کمبرخوردار، از مهمترین پروژههای ملی در حوزه زیرساخت است.
اقبالپور با اشاره به احداث نیروگاه زبالهسوز در ساری بیان کرد: بخش عمرانی این پروژه تاکنون ۹۸ درصد پیشرفت داشته و شرکت تیتیاس در حال نصب تجهیزات داخلی است و پیشبینی میشود مراحل نهایی تا شهریورماه به پایان برسد و این پروژه وارد مدار بهرهبرداری شود.
وی به اقدامات فرهنگی و حمایتی بسیج نیز پرداخت و ادامه داد: امسال ۵۶۰ جهیزیه برای نوعروسان تهیه شده و این عدد تا پایان سال افزایش چشمگیری خواهد داشت. همچنین ۴۵ هزار بسته معیشتی بین خانوادههای کمبرخوردار توزیع شده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا گفت: در حوزه اشتغالزایی، ۵ هزار فقره تسهیلات در قالب طرحهای اقتصاد مقاومتی پرداخت شده و بیش از ۵۵۰ کارگاه تولیدی و خدماتی در سطح استان راهاندازی شده است.
انتهای خبر/